طبق اعلام محققان، پوست انار به جا مانده پس از تولید آب انار می تواند مکمل غذایی خوبی برای تغذیه دام باشد. به گزارش ساینس دیلی، پوست انار به جا مانده پس از تولید آب انار می­تواند مکمل غذایی خوبی برای تغذیه دام باشد.پوست میوه انار اثراتی چون افزایش وزن و ارتقای سلامت ناشی از برخی هورمون­ها و آنتی­بیوتیک­ها بدون آثار جانبی آن­ها را در پی دارد و محققان می­گویند گوشت چنین دام­هایی از آنتی­اکسیدان­های مفید زیادتری برخوردار خواهد بود.در این تحقیق به تاثیر مصرف فرآورده­های انار در مقابله با سرطان، عفونت­ها و دیگر بیماری­ها در انسان نیز اشاره شده است.

 بررسی­های جدید نشان داده­اند افزایش سطح آنتی­اکسیدان در جیره غذایی گاوها سبب افزایش سلامت آن­ها می­شود. طبق این تحقیقات، پوست انار به جا مانده در صنایع آب­میوه­گیری آنتی­اکسیدان بیش­تری نسبت به آب­میوه دارد که آن را برای مصرف گاوها مناسب می­سازد.محققان برای آزمودن این فرضیه به چند گوساله غذای معمول دام یا خوراک دام همراه با پوست انار دادند. پس از 8 هفته سطح آلفاتوکوفرول (شکلی از ویتامین E) خون گوساله­هایی که غذای آن­ها با پوست انار تکمیل شده بود، افزایش یافت. افزایش سطح این ترکیب ضمن پیشگیری از فساد گوشت، ماندگاری آن را در مغازه بیش­تر می­نماید.هم­چنین وزن گوساله­هایی که خوراک آن­ها حاوی پوست انار بود نسبت به گوساله­هایی که خوراک دام معمولی خورده بودند، افزایش بیش­تری یافت.
 
منبع جهاد کشاورزی خراسان رضوی